Αναγνώστες

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ

Στο e-mail: kouskousaris@gmail.com
ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κ.Λ.Π. - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ...

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη η γερμανίδα ύποπτη για τρομοκρατία




Συνελήφθη το μεσημέρι η 27χρονη Γερμανίδα Φαίη-Μαρί Μέγιερ, με βάση το ένταλμα σύλληψης της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας Αθηνών, με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατική πράξη από κοινού και διακεκριμένη περίπτωση κατοχής όπλου.

Η 27χρονη συνελήφθη κοντά στο σπίτι της στον Περισσό και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σήμερα μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο ήρε τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα σχετικά με την προσωρινή κράτηση της 27χρονης Γερμανίδας.
Το Συμβούλιο Εφετών τάχθηκε υπέρ του εισαγγελέα και διέταξε τη σύλληψη και προσωρινή κράτηση της Μέγιερ.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών είχε συλληφθεί στις 14 Ιανουαρίου στο πλαίσιο ερευνών για την τρομοκρατία. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλοι τέσσερις νεαροί.

Καθώς εισαγγελέας και ανακρίτρια διαφώνησαν για την προσωρινή της κράτηση, αφέθηκε ελεύθερη έως ότου αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών.

Η ίδια έχει αρνηθεί κάθε εμπλοκή σε τρομοκρατικές οργανώσεις και έχει δηλώσει ότι ανήκει στον αναρχικό χώρο.

Η αστυνομία την είχε -λανθασμένα- εμφανίσει ως κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, κατηγορούμενης για συμμετοχή στη γερμανική ένοπλη οργάνωση «RAF-Φράξια Κόκκινος Στρατός».

Η μεγάλη γκάφα της αστυνομίας αποκαλύφθηκε και αποδείχθηκε ότι η επρόκειτο περί συνωνυμίας και η μητέρα της δεν είχε καμία σχέση με την τρομοκρατία.
ta nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου