Αναγνώστες

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ

Στο e-mail: kouskousaris@gmail.com
ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κ.Λ.Π. - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ...

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Λακωνία: Έστησαν καρτέρι σε μετανάστες



Τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός της βάναυσης επίθεσης σε καταλύματα μεταναστών στου Μολάους και τα Πάκια Λακωνίας, από σαράντα περίπου Έλληνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα των αγνώστων επιτέθηκε με σιδηρολοστούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (03/02), ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες , την επόμενη ημέρα, η ίδια ομάδα κρέμασε ανάποδα μετανάστη, επειδή “δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του”.

Η επίθεση αυτή έγινε ως “απάντηση” σε κλοπή μιας τσάντας που είχαν αρπάξει οι μετανάστες από μια δασκάλα στους Μολάους.

Αν και οι δράστες της ληστείας ήταν γνωστοί στην αστυνομία, δεν έγινε καμία σύλληψη, ενώ μετά την επίθεση από τους αγνώστους, οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν περιπολίες.

Πάντως, οι κάτοικοι των Μολάων καταδικάζουν την επίθεση, αφού πολλοί είναι εκείνοι που απασχολούν στα χωράφια τους μετανάστες.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου